Vilka Är Vi

Flex-Servers.se

Skulle du ha en fråga om oss? Skapa ett supportärende på vår Discord Server!

Bästa Alternativen

VARFÖR VÄLJA OSS

99.9% Drifttid

Vi arbetar ständigt med att alltid ha en topp drifttid på all våra planer, som nu är stabilt aktiva & vi garanterar alla våra kunder, en drifttid på 99,9 procent.

Säkra Tjänster

Vi arbetar ständigt för säkerheten & vi garanterar alla våra kunder 100 procent säkra köp, planer & skydd, när vår kund väljer handla hos oss.

Dygnet Runt Support

Vi arbetar ständigt för att finnas där för alla våra kunder & garanterar alla kunderna, dygnet runt support till alla planer som vi har på vår webbplats.

Vår Historia

FLEX-SERVERS.SE

 

Resan från spelförening ut i datacenter i hela Sverige & sedan runt i hela världen.

Första tanken & glöden till Flex-Server.se tändes vintern 2024. Detta i samband med att vår grundare (Ordförande), Per (Massi), hade blivit alltmer insatt i teknikscenen & hosting av egna föreningar/organisationer/spelservrar. Tillsammans med vår andra grundare (Ordförande), Albin (Albin9978), skapade vi något helt enastående.

”Tillsammans märkte vi snabbt att vi presterade i prestanda & gav våra kunder en exklusiv support, som gör att även en ny kund kan skapa en professionell plattform lätt, via vår hjälp.”

Flex-Server.se var dock inte en succé på en gång. Starten gick långsamt & kunderna var svåra att hitta.
idag 2024 kämpar vi på & använder oss endast av snabba & flexibla lösningar. Tillsammans erbjuder vi alla våra kunder en dröm tjänst, alla våra planer är uttänkta för att prestera med högsta kvalité. 2024 är ett år som kommer bestå av att kämpa för oss & vi utlovar alla våra framtida kunder, att vi alltid kommer göra allt för att just dom ska lyckas. Nya servrar köpts hela tiden till oss, vi börjar med att hyra in oss hos i olika datacenter med endast sjuk prestanda. Ju mer tillväxten ökar, ju mer utökar vi & vi ligger alltid två steg före, så hos oss finns det alltid oändligt.

Flex-Servers.se är just nu ett väldigt stabilt hosting alternativ, då Spel-Lirarna.se var namnet innan Flex-Server.se. Inom hosting har vi nu funnits i ungefär två år & har väldigt mycket erfarenheter, samt många återkommande kunder. Vi satsar stort, men kommer alltid ta en dag i taget. Vi tackar alla som väljer oss i Flex-Server.se & utan er är vi ingenting, tillsammans gör vi vad Flex-Server.se är idag & i framtiden.

Vårt Mål med Flex-Servers.se!

Flex-Servers.se strävar alltid efter att kunna erbjuda kvalitetsprodukter till riktigt bra priser. Dessutom satsar vi såklart på en utmärkt & kunnig support som hjälper dig om problem skulle uppstå. Vi finns alltid här & hjälper även våra kunder att installera & skapa deras plattformar, till att bli något riktigt unikt. Behöver du som kund oss i support teamet, så finns vi alltid där med snabba & smarta lösningar. Flex-Servers.se kommer alltid att garantera det bästa valet & hjälpen för varje kund, då vi alltid kommer att ge ut maximal prestanda & all hjälp vi kan, för att varje plan ska bli så pass bra som möjlig.

Våra Experter

MÖT VÅRT TEAM

Per (Massi)

Orförande (VD)

Per (Massi)

Orförande (VD)

Jag är ordförande/VD här på Flex-Servers.se & för den ideella spelföreningen Padanmc.se. Jag arbetar ständigt för att upprätthålla plattformarna skinande & ge perfekt prestanda.

Albin (albin9978)

Orförande (VD)

Albin (albin9978)

Orförande (VD)

Jag är ordförande/VD här på Flex-Servers.se & för den ideella spelföreningen Padanmc.se. Jag arbetar ständigt för att upprätthålla plattformarna skinande & ge perfekt prestanda.

Dagars pengarna tillbaka garanti!

Hos oss får alla våra kunder 30 dagars garanti på pengarna tillbaka vid köp av en plan.

Bygg & skydda ditt varumärke idag!

Skapa ditt varumärke idag & skydda varumärket hos oss, för en säker framtid.